Henkilöstöpalvelut

Promeco

Innolinkin henkilöstöratkaisut pitävät Promecon pyörät pyörimässä

 

 

 

Promeco toimittaa maailmanlaajuisesti vaativia sähkömekaanisia ratkaisuja asiakkaille, jotka ovat alallaan tunnettuja kansainvälisiä toimijoita. ”Toimintaympäristössämme vallitsee globaalin kilpailun muokkaamat vaatimukset. Erikoistuneen osaamisen tarve on meillä korkea ja sellaista osaamista on vaikea löytää”, kuvailee Promecon OPEX manager Pasi Vanhatalo liiketoiminnan haasteita.

Innolink palvelee Promecoa rekrytoimalla ja vuokraamalla Promecolle työvoimaa. Räätälöidyillä henkilöstöratkaisuilla Promeco pystyy vastaamaan globaalin markkinan vaatimuksiin. Promecolla työskentelee paljon vuokratyöntekijöitä. ”Vuokrahenkilökunta työskentelee talon omilla kirjoilla olevan työvoiman kanssa samoilla eduilla ja velvollisuuksilla”, Vanhatalo toteaa. Vuokratyövoiman terveyspalvelut ja palkanmaksu on optimoitu Promecon ja työvoiman toiveita kunnioittaen. ”Yhteenkuuluvuus vahvistaa työvoiman motivaatiota, joka on yksi menestyksen edellytys.”

Innolinkin ja Promecon yhteistyötä on hiottu vuosia kehittämällä yhtenäisiä toimintatapoja.
”Kykymme ymmärtää asiakkaan muuttuvia tarpeita ja luoda tarpeita vastaavia ratkaisuja ovat Innolinkin vahvuuksia”, kertoo Innolinkin myyntijohtaja Lari Nurmi.

Nurmi suunnittelee henkilöstöratkaisuja, joilla tuotetaan kilpailukykyä tuotannon onnistuneeseen organisointiin. Osaamisensa lisäksi hän saa kiitosta palveluasenteesta yhteyshenkilönä. ”Osaava työvoima turvaa tuottavuutemme ja luotettava yhteyshenkilö tekee yhteistyöstä helppoa ja vapauttaa resursseja ydintoimintoihin keskittymiseen”, luonnehtii Vanhatalo yhteistyötä.

Promeco on hyvä esimerkki yrityksestä, jossa toimivat henkilöstöratkaisut auttavat pitämään tuotannon pyörät pyörimässä tehokkaasti ja aikataulussa.