Henkilöstöpalvelut

Hedelmällinen yhteistyö helpottaa yrittäjän arkea

Case Tuoretukku

 

Suomen Tuoretukku Oy on vuosikymmeniä Tampereella toiminut vihannestukkualan perheyritys. Vuonna 2005 yritystä johtamaan lähti Pentti Savola perheineen. Muutama vuosi sitten tehtiin sukupolvenvaihdos ja yritystoimintaa jatkoivat sisarukset Janne ja Sirke Savola. Yrityksen uudistetut toimitilat ja tuotantolaitos sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa.

Suomen Tuoretukku ja Innolink Staff ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2014, jonka aikana Jani Nieminen on oppinut tuntemaan erinomaisesti yrityksen tarpeet. Kun Suomen Tuoretukusta ollaan yhteydessä Janiin, niin yrityksessä voidaan olla luottavaisin mielin, että työntekijä löytyy. Eri työtehtäviin on löytynyt hyviä ja osaavia tekijöitä. Työntekijöiden tarve saattaa tulla hyvinkin nopeasti ja Innolink on pystynyt vastaamaan tähän haasteeseen.

Innolinki Staffin osaaminen rekrytoinnissa auttaa ja helpottaa yrittäjän arkea. Janne ja Sirke voivat keskittyä ydinbisneksen pyörittämiseen, kun henkilöstöhallinnon tehtäviä aina työtekijöiden etsinnästä palkanmaksuun on siirretty Janin vastuulle.

Janin yhteystiedot löydät täältä