Tutkimus

Positiivinen mainemielikuva!

Vuonna 2010 perustetun suomalaisen Avain Yhtiöt -konsernin kasvu on ollut nopeaa. Sen omistuksessa oli vuonna 2020 jo lähes 9 300 asumisoikeus-, vuokra- ja palvelukotiasuntoa, joissa asuu yhteensä reilut 16 400 asukasta. Konsernin toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle asti.

Konsernin tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Strategiansa mukaisesti se tähtää myös lähivuosien aikana tasaiseen kasvuun. Tiiviillä yhteistyöllä kuluttajien, kuntien ja asumista kehittävien tahojen kanssa konserni varmistaa, ettei rakenna vain asuntoja, vaan luo ja ylläpitää toimivia, turvallisia ja ekologisia asuinalueita.

”Olen saanut tehdä yhteistyötä Avain Asuntojen kanssa jo vuodesta 2016. Paitsi että vuodet ovat olleet täynnä ihania ihmisiä ja kohtaamisia, olen päässyt näkemään, miten Avain Asunnoilla on kokonaisvaltaisesti tehty töitä asukastyytyväisyyden eteen ja kehitetty asioita asukkailta saadun palautteen perusteella. Tutkimusammattilaisen näkökulmasta organisaatioiden onkin keskeistä ymmärtää, että tiedolla on merkitystä vasta, kun se johtaa toimintaan”, painotti Katja Helkala, Innolinkin asiakaspäällikkö  Avain Asuntojen blogissa kirjoittajavieraana.

 

Avain Asuntojen asukkaiden tyytyväisyys ja luottamus on entisestään kasvanut. Tutustu keväällä 2021 toteutetun asukastyytyväisyystutkimuksen tuloksiin:

Loading...

Loading...