14.04.2020 Kirjoittaja Jarkko Varvio

Auttamista ja yrityskulttuuria

Innolink Staff henkilöstöpalveluiden toimitusjohtajan Jarkko Varvion terveisiä: auttamista ja yrityskulttuuria.

Tällä hetkellä yrityksissä vallitsevat poikkeusolot vaativat kaikilta meiltä sopeutumista, eikä kukaan tiedä tarkkaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On epävarmuutta ja sosiaalista etäisyyttä, kun työn tekeminen siirtyi nopeasti kotitoimistoihin. Uskon kuitenkin itse, että yrityksissä vuosien varrella yhdessä rakennettu vahva yrityskulttuuri on vahvin voimavara juuri nyt. Usko omaan joukkueeseen ja sen kykyihin säilyy – luottamus, ammattitaito sekä yhteispeli pitävät tiimit kasassa.

Tärkeintä on keskittyä niihin asioihin, joihin voimme itse vaikuttaa: tukea toisiamme sekä panostaa henkilökohtaiseen hyvinvointiimme. Tilanteelle emme mitään voi, eikä murehtiminen auta, joten uskotaan positiivisina tulevaan. Entisen valmentajani motto sopii näihin päiviin erittäin hyvin ”every day is a tryout”.

Olemme kaikki tässä tilanteessa yhdessä, siispä on ollut hienoa huomata kuinka ihmiset tukevat toisiaan ja tarjoavat apuaan. Myös Staffin tiimi halusi kantaa oman kortensa kekoon ja päädyimme keräämään ruokakasseja lahjoitettavaksi lastensuojelun parissa toimivalle Neljä Astetta Oy:lle ja Tampereen ruokapankille, joihin tulemme myös jatkossa tekemään säännöllisesti lahjoituksia. Haluamme myös kannustaa muita toimimaan samoin – pienilläkin teoilla on suuri merkitys.

Lopuksi, lupaamme myös vuonna 2020 pitää palvelulupauksemme: henkilökohtainen palvelu (ilman välikäsiä) niin yrityksille kuin työntekijöille! Siis pidemmittä puheitta, tervetuloa vuosi 2020!

Tampereen ruokapankki: https://tampereenseurakunnat.fi/tukea_ja_apua/ruokapankki/lahjoitukset
Neljä Astetta: https://4astetta.fi/wp-content/uploads/2020/04/Lahjoituksia-lastensuojelun-perheille.pdf

Pidemmittä puheitta: ei unohdeta nauttia keväästä ja auringosta. Laitetaan älylaitteet sivuun, ulkoillaan ja huolehditaan toisistamme! Vinkkinä vielä omat suosikkiulkoilureittini Tampereen läheisyydestä: Siikaneva, Pukalan virkistysmetsä, Lakkasuo, Iso-Vuorijärvi ja Siikajärvi.

Jarkko Varvio
Toimitusjohtaja
Innolink Staff

#innolinkstaff
#tyonjatekijankohtauspaikka
#yhdessärohkeastiketterästi