Etsimme työkaveria myyntitiimiimme Tampereelle. Oletko sinä Innolinkin tuleva

Asiantuntijamyyjä

Sytytkö ensisijaisesti myyntitehtävistä ja haluat kehittyä asiantuntijapalveluiden myynnin osaajaksi? Tai olet kenties jo tiedolla johtamisen konsultoinnin tai tutkimusalan ammattilainen? Jos vastasit jompaan kumpaan kysymykseen kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Hae meille rohkeasti!

Kokemuksestasi riippuen perehdytämme ja koulutamme sinut työhösi. Tehtävänimikkeestäsi voimme sopia tarkemmin aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vaihtelevan työnkuvan. Pääset osaksi rentoa ja kannustavaa työyhteisöä, joka toimii arvojensa yhdessä, rohkeasti, ketterästi mukaisesti. Meillä voit jatkuvasti kehittyä ammattilaisena ja oppia uutta.

Tehtävääsi kuuluu toimia asiakasrajapinnassa. Laajimmillaan tehtävänkuvasi voi sisältää asiakkaille tuotettavien markkinatutkimusten myyntiä (esim. asiakastyytyväisyys- ja bränditutkimukset), tutkimusten suunnittelua, asiakasprojektien johtamista, tutkimustulosten esittelyä/tulkintaa, asiakkuuksien hoitoa ja kasvattamista sekä uusasiakashankintaa.

Palkkauksesi koostuu kiinteästä palkanosasta sekä kannustavasta provisiomallista. Etätyökäytäntömme ovat joustavat, mutta arvostamme myös yhdessä vietettyä aikaa. Ja onhan meillä työsuhde-etujakin.

 

Hakuaika tehtävään on 11.12.2022 saakka. Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemukseksi oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös palkkatoivomuksesi ja tieto toivomastasi aloitusajankohdasta. Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse liiketoimintajohtaja Pasi Lahtiselta (p. 040 533 9367). Haastattelut ja valinta pyritään tekemään mahdollisimman pian.

 

Lue lisää siitä, mitä tarjoamme ja minkälaiset taidot auttavat Sinua onnistumaan tehtävässäsi. Ja hei, hae meille töihin!

Hae heti – viimeistään 11.12.2022

LUE LISÄÄ JA JÄTÄ HAKEMUS

 

Innolink on asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan ja tutkimukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme vuosittain tietoa useista kymmenistä kansainvälisistä markkinoista. Toimimme arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.innolink.fi