Näe selkeästi

Systemaattinen asiakkuuksien ja myynnin kasvattaminen vaatii onnistuakseen kokonaisvaltaista tiedolla johdettua kehittämisotetta

Tehdään yhdessä päätöksenteosta ja johtamisesta kirkasta ja ketterää

Autamme sinua näkemään tarkemmin ja kehittämään organisaatiosi liiketoimintaa, asiakas- ja henkilöstökokemusta sekä myynti- ja palveluprosesseja. Toimimme rinnallasi strategisena kumppanina ja olemme mukana suuntaamassa liiketoimintaasi kohti tavoitteita.

Asiakkaan ja yrityksen välinen vuorovaikutusprosessi sisältää useita tiedon lähteiksi modifioitavia touchpointteja, kriittisiä asiakaskokemuskohtaamisia, joista jalostettava hyödyllinen tieto saadaan ohjaamaan tarkasti asiakkuuksien ja myynnin kasvattamiseen tähtääviä toimenpiteitä. Kun näet toimintaympäristösi selkeästi, voit tehdä vaikuttavia päätöksiä, jotka johtavat organisaatiosi strategisiin tavoitteisiin.

Tutkimuspalvelumme osana laajaa asiakkuuksien ja myynnin tiedolla johtamisen palvelukonseptiamme, data-analytiikkapalvelujemme rinnalla, auttavat sinua hahmottamaan brändisi markkinatilannetta, yrityksesi myynnin ja asiakaskokemuksen dynamiikkaa sekä henkilöstösi potentiaalin nykytilaa – tekemään tiedosta tavoitteellista toimintaa.

Katso, mitä Pekka Vuorela kertoi webinaarissa:

Asiakkuuksien kasvattaminen tiedolla johtamisen keinoin -webinaari

Syvennymme mm. kovan asiakasdatan ja asiakaskokemustiedon hyödyntämiseen strategisessa johtamisessa ja operatiivisessa toiminnassa sekä annamme keinoja, joilla asiakasarvoa voidaan kasvattaa suositteluhalukkuutta vahvistamalla ja asiakaspoistumaa alentamalla.

Asiantuntijana toimii Innolinkin toimitusjohtaja Pekka Vuorela haastattelijana Ari Vallin.

Kirjaudu katsoaksesi webinaaritallenteen

Katso myös muut syksyn webinaarimme:

Tutustu tiedolla johtamisen kokonaisvaltaisiin palveluihimme sekä tutkimuksen ja data-analytiikan keinoihin tuottaa lisää näkemystä ja tietoa liiketoimintasi suuntaviivoista.

Lue, mitä Vaasan Oy:n Minna Cousins kertoo yhteistyöstämme:

Vaasan Oy leipoo tiedolla tulosta

Tästä näet muita töitämme:

REFERENSSEJÄMME

Ja Innolinkin oman asiakastutkimuksen tuloksia:

ketterästi ajan hermolla

Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina ja olemme mukana kehittämässä tavoitteellista, näkemyksellistä ja tuloksellista toimintaa yksityisellä sekä julkisella sektorilla.

Meillä on monipuolista kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä, kuten kunnista, kauppa- sekä vakuutusaloilta, sairaaloista, koulutuksesta, kierrätyksestä, metsä- ja elintarvike- sekä teknologiateollisuudestaAsiakaskuntamme  koostuu start-up-yrityksistä aina globaaleihin toimijoihin asti. Olemme kartoittaneet tutkimustietoa yhteensä yli 5 000 tutkimuksen verran yli 100 maasta. Asiakkaamme suosittelevat  meitä: 2021 tammikuussa jatkuvasti asiakkailtamme kysyttävä NPS-suositteluindeksi oli 92 asteikolla -100 ­- +100.

Toimimme organisaatiosi strategisen päätöksenteon tukena.

Kysy. Kerromme mielellämme lisää!