Etsimme sinua
NUOREMPI ANALYYTIKKO

Innolink Research Oy etsii nuorempaa analyytikkoa Helsingin toimistolle analytiikkatiimiin.

Haemme nuorempaa analyytikkoa BI-raportointia, tiedon visualisointia ja data-analyysiä sisältävään tehtävään. Odotamme sinulta data-analyysin osaamista tukevaa koulutusta, kuten tilastotieteen, matematiikan tai taloustieteen korkeakouluopintoja. Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Kokemus Power BI:n tai muiden BI-ohjelmistojen ja R-tilasto-ohjelman käytöstä edesauttaa nopeaa töihin tarttumista. Olet tehokas opettelemaan itsenäisesti uusien ohjelmistojen ja menetelmien käyttöä. Nautit ongelmanratkaisusta ja sinulla on halu löytää datasta uusia liiketoimintaa edistäviä havaintoja. Tulet töissä sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä.

Innolinkissä pääset kehittymään analyytikkona ja saat ratkaista hyvin erilaisten asiakkaittemme haasteita. Saat alusta alkaen vastuuta asiakasprojekteissa, mutta tarvittaessa kokeneemman apu löytyy aina vierestä.

Tehtäväalue: Data-analyysi, Business Intelligence, tiedolla johtaminen
Työsuhde: Vakituinen työsuhde
Työn tyyppi: Kokoaikainen tai osa-aikainen
Sijainti: Helsinki

Lähetä hakemus ja CV 20.3.2020 mennessä otsikolla ”Analyytikkorekry” oheisesta linkistä avautuvalla lomakkeella:

JÄTÄ HAKEMUS

Lisätietoja voit kysyä analytiikan liiketoimintajohtaja Matti Paavoselta: matti.paavonen@innolink.fi, p. 050 534 2506.
Mahdolliset yhteydenotot puhelimitse mielellään
ke 4.3. klo 9-10,
to 5.3. klo 14-15,
pe 6.3. klo 14-15,
ma 9.3. klo 15-16.

 

 

 

 

Innolink on ketterä, yhteistyön voimaan ja rohkeaan tekemiseen uskova yritys, jonka tiedolla johtamisen palvelut kattavat kyselytutkimukset, analytiikan ja tiedolla johtamisen konsultoinnin. Innolink-jengissä työskentelee n. 60 alan asiantuntijaa.