Ajankohtaista

Tutustu asiantuntijoidemme näkemyksiin ja haastatteluihin sekä ajankohtaisiin töihimme.

 

Asiakkuuksien johtaminen tiedolla – 6 positiivista sivuvaikutusta

Asiakastutkimus voi aiheuttaa monia positiivisia sivuvaikutuksia, jotka auttavat organisaatiotasi oikeaan suuntaan. Tarvitaan vain huolellinen suunnittelu, säännöllinen toteutus sekä saatujen tulosten laaja-alaista hyödyntämistä.

Lue lisää

Tiedolla Johtaja 2023 on valittu!

Vuoden Tiedolla Johtaja -juhla oli täynnä mielenkiintoisia puheita, keskusteluita ja ennen kaikkea tärkeitä juhlavieraita, kiitos siis osallistumisesta juhlaamme.

Vuoden Tiedolla Johtaja Rantalainen sekä kunniamainitut HSY ja Saint-Gobain pääsevät osaksi tiedolla johtajien kunniagalleriaa.

Lue lisää

Innovoinnin muuttuvat menestysreseptit ja Dominant design

Markkinadisruptiot ja teknologian kehitys koskevat meitä kaikkia. Muutokset markkinassa, vähittäinen muutos tai shokit, ja teknologian kehitys ovat jatkuvasti läsnä olevia ilmiöitä, niitä ei vain aina kyetä näkemään ja ennakoimaan ajoissa. Ennakointiin löytyy kuitenkin lääkkeitä, erityisesti innovaatioiden tutkimuksen alueelta.

Lue lisää

Selvitys: Eduskunta tasa-arvoisempi kuin ennen

Tasa-arvo eduskuntatyössä -seurantatutkimuksen mukaan eduskunta on työpaikkana tasa-arvoisempi kuin ennen. Tosin naiskansanedustajat kohtaavat miehiä useammin häirintää ja epäasiallista käytöstä.

Lue lisää

Asiakastarinat

Tutustu tiedolla johtamisen menestystarinoihin.

Kiireinen johtaja tarvitsee keskeisen tiedon yhteen näkymään

Rantalainen alkoi pala kerrallaan rakentamaan noin kuusi vuotta sitten asiakkuusjohtamistaan.  Tavoitteena oli saada liiketoimintaan vaikuttavia asioita selkeämmin esiin ja dashboardille, jotta niitä voidaan johtaa. Systemaattisen sekä relevantin tiedon keräämisen lisäksi Innolinkin tuottama hyöty ja arvo on ollut nimenomaan siinä, mitä tiedolla tehdään ja miten siitä johdetaan toimenpiteitä.

 

Lue lisää

 

Lue lisää asiakkaidemme tiedolla johtamisen menestystarinoista.

 

Asiakkaitamme

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.