Ajankohtaiset aiheet

Kokoamme tähän ajankohtaisia aiheita työstämme ja asiantuntijoidemme näkemyksiä ja haastatteluja. Tutustu myös tuleviin tapahtumiin, joihin olet tervetullut osallistumaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erinomainen asiakaskokemus on merkittävä kilpailuetu yrityksille, painottaa Innolinkin CEO Pekka Vuorela blogissa. Mutta miten markkinoilla voi erottautua parhaiten tarjoamalla asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta?

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

Kestävää kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa
Innolink on kasvattanut Metsä Forestin asiantuntijoiden asiakas- ja markkinaymmärrystä asiakastyytyväisyystutkimuksilla ja -analyyseillä jo yli kymmenen vuoden ajan. Asiakkaiden kuunteleminen, heidän toimintansa syvempi tunteminen ja kenttätoimintojen tehostaminen on vahvistanut merkittävästi metsänomistajien tyytyväisyyttä ja lujittanut luottamusta Metsä Forestin toimintaan. 

Lue lisää

 

 

 

 

 

Kenestä tulee vuoden 2022 Tiedolla Johtaja?
Etsimme jälleen vuonna 2022 Suomen inspiroivinta Tiedolla Johtajaa kaikille avoimen ilmiantomahdollisuuden avulla. Ehdokkaat arvioidaan henkilö- ja organisaatiokategorioissa. Valintaraati voi lisäksi päättää jakaa ylimääräisen tunnustuksen nimikkeellä Tiedolla Johtaja 2022 Teko. Ilmianto on päättynyt 31.8.2022. Voittajat julkistetaan ja palkitaan Tiedolla Johtaja 2022 -gaalassa 27.10.2022.

Lue lisää

 

Tutustu asiantuntijoidemme blogikirjoituksiin

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.