Ajankohtaista

Tutustu asiantuntijoidemme näkemyksiin ja haastatteluihin sekä ajankohtaisiin töihimme.

 

Epäsymmetrinen informaatio on markkinahäiriön lähde

Henrik Sievers pohtii, miten epätäydellistä informaatiota johtamalla voidaan mahdollistaa riskienhallinta ja luottamuksen syntyminen tutkimusagendan luomisen näkökulmasta. Koska luottamus on olennainen osa toiminnan järjestämistä ja se mahdollistaa myös kollektiivisen arvon yhteiskehittämisen.

Lue lisää

Taiteen tohtori Katja Soini aloitti Innolinkin kasvujohtajana

Haastattelussa Katja Soini paljastaa miltä uusi tehtävä tuntuu ja mitä tiedolla johtaminen hänelle merkitsee. Innolinkin toimitusjohtaja Pekka Vuorela toivottaa Katjan lämpimästi tervetulleeksi ja kertoo mitä odotuksia uuden kasvujohtajan tehtävään kohdistuu.

Lue lisää

Selvitys: Eduskunta tasa-arvoisempi kuin ennen

Tasa-arvo eduskuntatyössä -seurantatutkimuksen mukaan eduskunta on työpaikkana tasa-arvoisempi kuin ennen. Tosin naiskansanedustajat kohtaavat miehiä useammin häirintää ja epäasiallista käytöstä.

Lue lisää

Tunnista tiedolla johtamisen mahdollisuudet

Liian usein meillä on kiire rakentaa uusia tavoitteita ja kehittää uutta, ilman että organisaatiossamme on tarkkaa ymmärrystä nykytilanteesta. Oma sisäinen näkemyksemme saattaa olla hyvinkin erilainen kuin asiakkaiden ja sidosryhmien kokemus. Mutta onneksi tiedolla johtaminen rakentaa luotettavan sillan nykytilan analysoinnista kohti strategisia tavoitteita, painottaa Pekka Vuorela.

Lue lisää

Asiakastarinat

Tutustu tiedolla johtamisen menestystarinoihin.

Kiireinen johtaja tarvitsee keskeisen tiedon yhteen näkymään

Rantalainen alkoi pala kerrallaan rakentamaan noin kuusi vuotta sitten asiakkuusjohtamistaan.  Tavoitteena oli saada liiketoimintaan vaikuttavia asioita selkeämmin esiin ja dashboardille, jotta niitä voidaan johtaa. Systemaattisen sekä relevantin tiedon keräämisen lisäksi Innolinkin tuottama hyöty ja arvo on ollut nimenomaan siinä, mitä tiedolla tehdään ja miten siitä johdetaan toimenpiteitä.

 

Lue lisää

 

Lue lisää asiakkaidemme tiedolla johtamisen menestystarinoista.

 

Asiakkaitamme

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.