Ajankohtaiset aiheet

Kokoamme tähän ajankohtaisia aiheita työstämme ja asiantuntijoidemme näkemyksiä ja haastatteluja. Tutustu myös tuleviin tapahtumiin, joihin olet tervetullut osallistumaan.

 

Tiedolla Johtaja 2022 -gaala on juhlittu

Kultaiset konfetit ovat laskeutuneet Valkoisen Salin lattialle. Teimme gaalasta yhdessä ikimuistoisen elämyksen. Keräsimme 27.10.2022 jo neljättä kertaa organisaatioiden huippupäättäjiä tiedolla johtamisen ratkaisujen äärelle. Mitä gaalassa tapahtui ja ketkä ovat vuoden 2022 Tiedolla Johtajia?


Lue lisää

Kumppanuuden kautta näkemyksellisempää tiedolla johtamista

Kun asiansatunteva kumppani tuo näkemystä tiedolla johtamiseen, hyvä asiakaskokemus ei ole vain ylevä tavoite, vaan se todenteolla näkyy viivan alla. Tutustu Innolinkin toimitusjohtajan Pekka Vuorelan Tiedolla Johtaja 2022 -gaalassa 27.10.2022 käsittelemiin tiedolla johtamisen teeseihin.

 

Lue lisää

Helena Kultasen kasvutarina

Tutkimustuotannon luotsaajalle merkityksellisyyttä tuo työn sisältö ja työkaverit. “Kun töissä ei ole enää hauskaa ja kiva tulla, on aika katsella jotain muuta.” Tätä ohjenuoraa Tutkimustuotannon johtaja Helena Kultanen on tietoisesti noudattanut oman uransa suhteen. Poikkeuksellisen tiivis työporukka ja innostavat työtehtävät ovat pitäneet visusti Innolinkillä jo yli kymmenen vuotta.

 

Lue lisää

Asiakastarinat

Asiakkaidemme tiedolla johtamisen menestystarinoita

Metsä Forest: Kestävää kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa

Innolink on kasvattanut Metsä Forestin asiantuntijoiden asiakas- ja markkinaymmärrystä asiakastyytyväisyystutkimuksilla ja -analyyseillä jo yli kymmenen vuoden ajan. Asiakkaiden kuunteleminen, heidän toimintansa syvempi tunteminen ja kenttätoimintojen tehostaminen on vahvistanut merkittävästi metsänomistajien tyytyväisyyttä ja lujittanut luottamusta Metsä Forestin toimintaan.

 

Lue lisää

 

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.