Ajankohtaiset aiheet

Kokoamme tähän ajankohtaisia aiheita työstämme ja asiantuntijoidemme näkemyksiä ja haastatteluja. Tutustu myös tuleviin tapahtumiin, joihin olet tervetullut osallistumaan.

 

Tiedolla Johtaja 2022 -gaala

Tiedolla Johtaja -gaala kokoaa yhteen organisaatioiden huippupäättäjiä tiedolla johtamisen ratkaisujen äärelle 27.10.2022. Tarjoamme kutsuvieraillemme näköalapaikan tiedolla johtamisen nykytilaan ja ideoita tulevaisuuteen. Tavataan mielenkiintoisen sisällön ja Tiedolla Johtaja 2022 -voittajien palkitsemisen äärellä!

 

Lue lisää

CEO´S Nordic Business Report interview

Innolink´s CEO Pekka Vuorela was interviewed for Nordic Business Forum in Helsinki on 20-21 September 2022. Read more about his thoughts on how knowledge-driven management can act as a lever for future growth.

 

Find out

 

Helena Kultasen kasvutarina

Tutkimustuotannon luotsaajalle merkityksellisyyttä tuo työn sisältö ja työkaverit. “Kun töissä ei ole enää hauskaa ja kiva tulla, on aika katsella jotain muuta.” Tätä ohjenuoraa Tutkimustuotannon johtaja Helena Kultanen on tietoisesti noudattanut oman uransa suhteen. Poikkeuksellisen tiivis työporukka ja innostavat työtehtävät ovat pitäneet visusti Innolinkillä jo yli kymmenen vuotta.

 

Lue lisää

Asiakastarinat

Asiakkaidemme tiedolla johtamisen menestystarinoita

Metsä Forest: Kestävää kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa

Innolink on kasvattanut Metsä Forestin asiantuntijoiden asiakas- ja markkinaymmärrystä asiakastyytyväisyystutkimuksilla ja -analyyseillä jo yli kymmenen vuoden ajan. Asiakkaiden kuunteleminen, heidän toimintansa syvempi tunteminen ja kenttätoimintojen tehostaminen on vahvistanut merkittävästi metsänomistajien tyytyväisyyttä ja lujittanut luottamusta Metsä Forestin toimintaan.

 

Lue lisää

 

Tutustu asiantuntijoidemme blogikirjoituksiin

Jätä meille viestiä. Otamme sinuun yhteyttä
ja helpotamme arkeasi.

 

Jätä viesti!

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja olet ajan tasalla.