2021 on Innolinkin juhlavuosi

Innolink on kulkenut pitkän, jo 30 vuotta kestäneen matkan vuodesta 1991 tähän päivään. Alkuaikojen yrityssuunnitteluohjelmistojen ja mobiilin tiedonsiirron järjestelmien kehittäjä on ketterästi ajan hermolla muovautunut konsulttiyhtiöksi, joka on kasvanut kattavien henkilöstöpalvelujen ja uraauurtavien tiedolla johtamisen tutkimus-, analytiikka- ja konsultointipalvelujen toteuttajaksi – tiedolla johtamisen suunnannäyttäjäksi.

Emme vain puhu asioista, vaan toimimme. Siksi haluamme kutsua sinut seuraamaan Innolinkin tapahtumia juhlavuoden aikana. Avaamme sinulle oven arkeemme seuraamaan, mitä kaikkea Innolink-konsernin toiminnan tasoilla tapahtuu – arvojemme mukaisesti – yhdessä, rohkeasti, ketterästi. Keräämme tälle juhlavuoden teemasivulle, askel askeleelta erilaisia tapahtumia, jotka huipentuvat Innolinkin 30-vuotisjuhlaan 28.10.2021.

Pysy kuulolla, viestimme pian uusista askelista. Tervetuloa seuraamaan arkeamme!

#innolink30

 

Klikkaa tästä ensimmäinen askel kohti juhlaa: aikajana, joka peilaa Innolinkin käännekohtia, mutta myös sitä, mitä ympärillämme tapahtui samoihin aikoihin.

Me Innolinkissä toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kumppanina. Ketterät käänteet ja ratkaisut ovat myös henkilöstöpalveluja tarjoavan Innolink Staffin vahvuus. Lue tästä, kuinka Nordic Trout hyötyi sujuvasta yhteistyöstä kanssamme.

 

 

 

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

Helpotamme johtamisen arkea. Tutustu Innolinkin palveluihin.

Palvelumme