15.01.2020 Kirjoittaja Jarkko Varvio

10-vuotis juhlavuosi on juhlittu!

Innolink Staffin 10-vuotisjuhlavuosi on juhlittu ja olemme palanneet arkeen innokkaimpina kuin koskaan!

Olimme aktiivisia loppuvuoden varaustilaisuudessa ja pääsimme iskemään huippuvahvistuksiin – vahvistimme myyntivoimaamme pääkaupunkiseudulla ja Pohjanmaalla sekä löysimme myös monipuolisen vahvistuksen palkkahallintoomme.

Ulkomaisen työvoiman rekrytointi on kasvanut vuosittain ja ”avaimet käteen”-palvelumme toimii. Laajan yhteistyöverkostomme avulla löydämme osaajia ympäri Euroopan ja olemme pystyneet kehittämään palvelusta asiakkaillemme mahdollisimman vaivattoman. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja olemme katsoneet tärkeäksi auttaa, neuvoa sekä tukea ulkomailta saapuvia työntekijöitämme, jotta sopeutuminen ja asuminen Suomessa olisi mahdollisimman sujuvaa.

Olemme toteuttaneet vuosittain kymmeniä eri mittaisia eri alojen rekrytointikoulutuksia, nämä räätälöimme aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Tämä on hieno mahdollisuus yrityksille löytää koulutettua työvoimaa, sekä työntekijöille kouluttautua uudelleen uusille aloille. Lisäksi tänä vuonna aiomme myös erityisesti panostaa oppilaitosyhteistyöhön.

Palkkahallintomme on toimintamme kivijalka ja ammattitaitoiset palkanlaskijamme ovat ajan tasalla vuosittain muuttuvissa haasteissa. Laajaa HR-osaamista arvostetaan entistä enemmän, joten palkkahallinto on nykypäivänä paljon muutakin kuin pelkkää palkanlaskentaa.

Asiantuntijarekrytoinnit ovat edelleen tärkeä osa palvelutarjontaamme. Nykyaikaisten hakumenetelmien ja some-targetointien avulla löydämme oikeat kandidaatit, unohtamatta asiakaspäälliköidemme Atte Pentikäisen sekä Ari Vallinin viidakkorumpujen voimaa – verkostot ovat laajat! Soveltuvuusarvioinnit ovat tärkeä osa onnistuvaa rekrytointiprosessia, riveistämme löytyy koulutetut asiantuntijat kattavalla kokemuksella.

Emme myöskään unohda asiakkaidemme työnantajamielikuvaa, joka on entistä tärkeämpi työntekijöiden rekrytoinnissa nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme ja ideoimme myös uusia liiketoimintapilotteja yhdessä asiakkaidemme kanssa, mutta niistä mahdollisesti myöhemmin lisää!

Lopuksi, lupaamme myös vuonna 2020 pitää palvelulupauksemme: henkilökohtainen palvelu (ilman välikäsiä) niin yrityksille kuin työntekijöille! Siis pidemmittä puheitta, tervetuloa vuosi 2020!

Jarkko Varvio
Toimitusjohtaja
Innolink Staff

#innolinkstaff