Tee sankareita

Löydämme oikeat ihmiset, oikeista syistä, oikeisiin tehtäviin.

Miksi meidän kauttamme töihin?

Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä pitkiin määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Hoidamme vuoden aikana myös satoja rekrytointitoimeksiantoja. Jokaisessa haussa ja työsuhteessa henkilökohtaiset yhteyshenkilöt hoitavat asioitasi ammattitaidolla, jatkuvasti yhteyttä pitäen.

 

Työntekijälle

Tarjoamme työnhakijoille kokemusta ja koulutusta vastaavia mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä. Teemme työnhakijakokemuksesta mahdollisimman sujuvan. Ammattitaitomme tukena on vuosien mittaan karttunut ihmisymmärrys ja laaja yhteistyöverkosto.

Välitämme töitä ympäri Suomen lähes kaikille toimialoille. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

 

Avoimet työpaikat

Täytä oheisesta linkistä tuntilistasi kaksi kertaa kuukaudessa ja lähetä se omaan toimipisteeseesi.

 

Tuntilistat

Palvelut työnantajalle

Rekrytointi

Tietoperusteisella rekrytoinnilla löydät oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. Rekrytoinnissa tieto edustaa meille kokemuksen, ammattitaidon ja verkostojen hyödyntämistä, asiakkaidemme tarpeiden syvällistä ymmärrystä ja saumatonta yhteistyötä. Sisäisen osaamisen jatkuva kehitys ja ajankohtaisten aiheiden seuranta tukevat toimintaamme.

Henkilöstön kehittämisen työkalut

Autamme yrityksiä kehittämään henkilöstöään yksilöllisiä ja yhteisöllisiä analyysimenetelmiä hyödyntäen. Käytämme toimintamme tukena edistyksellisiä työkaluja, kuten Thomas-järjestelmää. Suunnittelemme asiakaslähtöisesti erilaisia koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus

Vuokrausliiketoiminnassamme tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, rehellisyys, luotettavuus ja ketteryys. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä palvelua ja oman yhteyshenkilön, joka huolehtii yhteistyön sujuvuudesta.

Rekrykoulutukset

Toimimme yhteistyössä eri koulutusorganisaatioiden ja alueellisten julkisten toimijoiden kanssa. Yhteistyöverkostomme avulla luomme urapolkuja aloille, joille on haastavaa löytää olemassa olevaa osaamista. Koulutuspaketit suunnitellaan asiakaslähtöisesti yrityskohtaiset resurssit ja täsmätarpeet huomioiden.

Asiantuntijamme

Henkilöstöpalvelut

Anne Kalliomäki

Recruitment Manager

Henkilöstöpalvelut

Jarno Dahl

Toimitusjohtaja / Pohjanmaa

Henkilöstöpalvelut

Lari Nurmi

Liiketoimintajohtaja

Henkilöstöpalvelut

Jouko Karjalainen

Rekrytointijohtaja / Pohjanmaa

Henkilöstöpalvelut

Jarkko Varvio

Toimitusjohtaja

Konserni

Atte Pentikäinen

Asiakaspäällikkö

Tilaa Innolinkin uutiskirje ja ryhdy tiedolla johtajaksi.

 

Miten voimme helpottaa arkeasi? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä