Innolinkillä muistetaan henkilöstöä muulloinkin kuin pyöreinä vuosina – seitsemän vuotta on huomionarvoinen asia


Hyvä työyhteisö on tärkeä asia. ”Nyt kun Innolink-jengi on päässyt kunnolla vauhtiin, ei muuta kuin pedaali pohjaan”, Mikko kuittaa. Kuvassa Staff Tampereen henkilöstö (vas. alkaen): Anne Kalliomäki, Jarkko Varvio, Lari Nurmi, Mikko Niinikoski, Jonna Hyvärinen ja Jan-Erik Sjöblom. (Kuvasta puuttuu Jani Nieminen.)


Aluemyyntipäällikkö Mikko ”Niisku” Niinikoski aloitti työt Innolink Staffissa vuonna 2010 (ent. Stafflink Oy, perustettu v. 2009). Tuolloin Mikko oli vasta kolmas yrityksen palveluksessa aloittanut henkilö.

”Mikkoon voi luottaa 100 %:sti. Luottamus on mielestäni tärkein ominaisuus, jota tiimityö edellyttää. Mikolla on arvot kohdallaan. Toisten ihmisten huomioon ottaminen, esimerkillinen käytös sekä rautainen asenne lienevät peruja huippu-urheilutaustasta”, Innolink Staffin toimitusjohtaja Jarkko Varvio kiteyttää.

”Mikko on kulkenut Staffissa vaikean tien, mutta pitkäjänteinen ja periksiantamaton työ on nostanut Mikon yhdeksi Staffin tukipilareista. Kollegana hän on täydellinen paketti ja odotan innolla seuraavaa seitsemää vuotta!”

”Innolink on hieno paikka olla töissä ja kehittää itseään. Päivääkään en vaihtaisi pois! On tullut nähtyä ylä- ja alamäkiä, mutta aina on selvitty”, summaa Mikko itse menestyksekästä Innolink-uraansa.

Mikon seitsenvuotista matkaa juhlistetaan yhteisesti muun henkilöstön kanssa syksyn aikana.