Innolink Agency

Markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut sinun liiketoimintasi tueksi

Digitaalinen mainostoimisto

Innolink Agency tarjoaa kaikki markkinoinnin ja viestinnän palvelut strategisesta suunnittelusta viimeisteltyyn sekä monipuolisesti mitattuun toteutukseen. Työssämme kohtaavat luovuus, asiantuntijuus sekä tiedolla johtaminen. Olemme joukko luovia suunnittelijoita, tehokkaita markkinoijia, taitavia tarinankertojia ja kokeneita konsultteja. Meitä motivoi mahdollisuus tuottaa mitattua lisäarvoa asiakkaillemme. Halusitpa parempaa brändipääomaa tai lisää tulosta viivan alle, saatamme hyvinkin olla etsimänne yhteistyökumppani.

 

Strategia

Hyvä sisältö pohjaa aina vahvaan strategiaan, tutkitun tiedon hyödyntämiseen ja kohderyhmän tarpeiden arviointiin. Suunnittelemme kanssasi viestintästrategian ja rakennamme brändin, joka vie yrityksesi pidemmälle ja korkeammalle.

 

Markkinointi ja brändityö

Kaipaako brändisi tai tuotteesi uutta virtaa? Luomme sinulle uudenkarheaa sisältöä ja ilmettä tavoitteitasi palvelemaan. Digi, printti, tehokas kampanja ja jatkuva markkinointityö - asiantuntijamme vastaavat yrityksesi tarpeisiin.

 

Viestintä

Varmista, että viestisi menee perille oikeassa kanavassa, oikeaan aikaan, oikealle yleisölle. Tarjoamme sisältöjen ja PR-työn suunnittelun ja strategian palvelut, oli kyse pitkäjänteisestä viestinnän kehittämisestä tai akuutista kriisiviestinnästä.

 

Verkkomarkkinointi ja digitaalinen suunnittelu

Asiakkaasi ovat verkossa – kumppaninamme tavoitat heidät tehokkaasti. Tuotamme hakukone- ja asiakkuusmarkkinoinnin ratkaisut, jotka eivät jää huomaamatta. SEO ja SEM-työmme varmistaa näkyvyytesi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Verkkoanalytiikkapalvelumme takaavat datan tehokkaan seuraamisen ja hyödyntämisen.

 

Sosiaalinen media

Sosiaalisessa mediassa sisältö, kohdennus ja aito asiakaskohtaaminen ovat kuninkaita. Suunnittelemme sinulle tulokselliset sosiaalisen median kampanjat, vastaamme some-mainonnasta ja tuotamme laadukasta ja asiakastasi kiinnostavaa sisältöä.

Artikkelit

"Digitalisti" on käsityöläisammatti – opettele siis näitä digitaalisia kädentaitoja

Pian on taas se aika vuodesta, kun markkinointitoimistot ja -konsultit lataavat linjoille ensi vuoden ennusteensa ja vinkkilistansa. Mikä somepalvelu breikkaa, josko 2017 olisi viimein se mobiilin vuosi Suomessakin, entä onko työntekijälähettilyys yhä in? Hyppään nyt itsekin tähän samaan junaan. Mutta sen sijaan, että ryhtyisin self-made Nostradamukseksi, kerron mitkä 8 “digitaalista kädentaitoa” jokaisen (digitaalisen)markkinoinnin ja -bisneksen parissa työskentelevän kannattaisi opetella tässä ja nyt.

Digital marketing in China - a tempting challenge!

How can you successfully target China with digital marketing? The cultural differences, language barrier and digital channels unknown to most western people make it an interesting challenge. Do you want to know more? Read our 3 practical tips on digital marketing in China!

Google Adwordsin 4 tärkeää ominaisuutta vuodelle 2016

Google Adwords on palvellut hakusanamainonnasta osan leipäänsä ammentavia mainostajia jo vuodesta 2000. Matkan varrella järjestelmä ja sen antamat mahdollisuudet tavoittaa oikeita asiakkaita parhaaseen aikaan ovat kehittyneet hurjasti. Tässä muutama Adwordsin ominaisuus, jotka ovat erityisen relevantteja vuonna 2016.

Töitämme

Henkilöstö

Tutustu luovaan tiimiimme. Katso koko Agencyn henkilöstö!

Uutiskirje

Haluatko kuulla ensimmäisenä viestinnän ja markkinoinnin uudet kuulumiset? Se onnistuu.